Пиріг "Курячий ледар": простий рецепт нескладної та смачної випічки
Пиріг повністю виправдовує свою назву, оскільки готується легко та без зайвого клопоту.
Варіацій пирогів із куркою існує чимало. Ця страва популярна завдяки тому, що швидко готується й добре втамовує голод. До того ж бездріжджове тісто й легке м'ясо не особливо загрожують вашій фігурі. Пропонуємо приготувати пиріг "Курячий ледар", який чудово смакує як окрема страва на вечерю або обід, так і як гарний перекус між прийомами їжі. Рецептом пирога поділилися в блозі "Рецепти кожен день".
Пиріг "Курячий ледар"
Інгредієнти:
- варене куряче філе — 300 г;
- борошно — 50 г;
- яйце — 2 шт.;
- молоко — 150 г;
- сир твердий — 50 г;
- розпушувач — 1/2 ч. л.;
- приправи (чорний перець, карі, італійські трави) — до смаку;
- сіль — до смаку.
Спосіб приготування:
Відварене в підсоленій воді куряче філе дрібно нарізати. Яйця збити із сіллю та молоком, всипати туди ж просіяне борошно та розпушувач, додати приправи. У результаті має вийти негусте тісто.
У тісто перекласти філе, натертий на тертці сир і все добре розмішати. Викласти масу у форму для випічки, змащену олією.
Випікати пиріг необхідно в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
Раніше Фокус писав, як приготувати пікантний пиріг із помідорами.