Пиріг "Курячий ледар": простий рецепт нескладної та смачної випічки

пиріг із куркою, їжа, кулінарні
Фото: t.me/topretsept

Пиріг повністю виправдовує свою назву, оскільки готується легко та без зайвого клопоту.

Варіацій пирогів із куркою існує чимало. Ця страва популярна завдяки тому, що швидко готується й добре втамовує голод. До того ж бездріжджове тісто й легке м'ясо не особливо загрожують вашій фігурі. Пропонуємо приготувати пиріг "Курячий ледар", який чудово смакує як окрема страва на вечерю або обід, так і як гарний перекус між прийомами їжі. Рецептом пирога поділилися в блозі "Рецепти кожен день".

Пиріг "Курячий ледар"

Інгредієнти:

  • варене куряче філе — 300 г;
  • борошно — 50 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • молоко — 150 г;
  • сир твердий — 50 г;
  • розпушувач — 1/2 ч. л.;
  • приправи (чорний перець, карі, італійські трави) — до смаку;
  • сіль — до смаку.

Спосіб приготування:

Відварене в підсоленій воді куряче філе дрібно нарізати. Яйця збити із сіллю та молоком, всипати туди ж просіяне борошно та розпушувач, додати приправи. У результаті має вийти негусте тісто.

У тісто перекласти філе, натертий на тертці сир і все добре розмішати. Викласти масу у форму для випічки, змащену олією.

Випікати пиріг необхідно в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, 35-40 хвилин до золотистої скоринки.

Раніше Фокус писав, як приготувати пікантний пиріг із помідорами.