Оселедцеве масло: як швидко приготувати дуже смачну намазку
Таке масло може зберігатися в холодильнику, як і звичайне.
Масло зі смаком оселедця — цікавий варіант, щоб урізноманітнити звичний тост на сніданок або як перекус. Його дуже легко приготувати і можна зберігати в холодильнику як звичайну намазку. Як приготувати таке масло, розповіли в блозі "Кулінарія".
Оселедцеве масло
Інгредієнти:
- оселедець слабосолоний – 1 шт;
- гірчиця – 1 ч. л;
- масло вершкове – 200 г;
- лимонний сік – 1 ст. л;
- яйце – 1 шт;
- кріп свіжий – 1 пучок.
Спосіб приготування:
Рибу почистити, видалити голову, нутрощі, дуже ретельно прибрати всі кістки. Порізати її на шматочки. Яйце зварити круто, остудити, почистити від шкаралупи.
У чашу блендера покласти оселедець, варене яйце, вершкове масло, гірчицю, вичавити лимонний сік. Подрібнити всі інгредієнти до однорідної пастоподібної маси.
Додати в неї дрібно порубаний кріп і добре перемішати. Готове масло розкласти по чистих баночках і відправити в холодильник для застигання.
Раніше Фокус писав, як приготувати смачний оселедець у гірчичному соусі.