"Курка в ананасах": легкий рецепт святкової страви

салат із куркою та ананасами, кулінарні рецепти
Фото: @polezno_inst

Продовжуючи тему смачних салатів напередодні різдвяних і новорічних свят, не можемо обійти увагою салат "Курка в ананасах". Поєднання ананаса, грибів і курячого м'яса дає приголомшливий смак, і на столі така страва довго не затримається. Рецептом салату поділилися в кулінарному блозі "Кухня".

Салат "Курка в ананасах"

Інгредієнти:

  • куряче філе — 500 г;
  • печериці — 300 г;
  • кукурудза консервована — 1 банка;
  • ананас консервований — 1 банка;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • часник сушений — 7 г;
  • сир нежирний — 75 г;
  • йогурт натуральний — 3 ст. л.

Спосіб приготування:

Гриби очистити, великі розрізати, обсмажити з цибулею, злегка присоливши.

Курячу грудку відварити в підсоленій воді, нарізати шматочками і додати консервовану кукурудзу. Сир нарізати маленькими кубиками або натерти на великій тертці, додати до курки з кукурудзою.

Йогурт змішати з часником і дрібкою солі.

У великій мисці з'єднати обсмажені гриби, курку з сиром і кукурудзою та консервований ананас, порізаний шматочками. Заправити все соусом із йогурту з часником і все добре перемішати. Дуже смачний салат готовий!

Раніше Фокус писав, як приготувати салат зі смаженими печерицями.