Мармурове печиво: рецепт дуже оригінальної випічки

мармурове печиво, рецепт
Фото: chudnova.food

М'яке та ніжне печиво має незвично красивий вигляд. Воно ідеально підійде до чаю.

Не знаєте, чим порадувати і здивувати своїх ласунів? Тоді приготуйте для них червоне мармурове печиво, рецептом якого у себе в соцмережі поділилася кулінарна блогерка Таті Чуднова. Незвичайний вигляд і неймовірний смак вам однозначно сподобаються.

Червоне мармурове печиво

Інгредієнти на 15 шт:

  • борошно — 220 г;
  • цукрова пудра — 170 г;
  • розпушувач — 10 г;
  • лимонний сік — 40 г;
  • яйце — 1 шт;
  • барвник (за бажанням);
  • лимонна цедра;
  • м'яке вершкове масло — 60 г;
  • цукрова пудра для обсипання — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Борошно і розпушувач змішати і просіяти через сито, додати цукрову пудру. Лимонний сік, яйце і барвник перемішати до однорідності, додати лимонну цедру, перемішати і перелити в суху масу. Додати м'яке масло і замісити тісто. Залишити його на годину в холодильнику.

Далі сформувати кульки, обваляти їх у цукровій пудрі, викласти на деко і випікати в духовці за 190 градусів 12-13 хвилин.

Читайте також:

Галетне печиво "Марія" як із магазину — рецепт приготування в домашніх умовах

Печиво з вареним згущеним молоком: рецепт ароматної випічки, яка тане в роті

Морквяне печиво з волоськими горіхами: бюджетний рецепт ароматної випічки