Суп із плавленим сиром і фрикадельками: смачна та легка страва

суп із фрикадельками
Фото: cook_with_me_at_home

Замість гороху для приготування супу можна взяти будь-яку іншу крупу або макаронні вироби. Перед подачею додайте в суп сухарики для більш насиченого смаку.

Related video

Легкий суп із фрикадельками та плавленим сиром — страва, яка чудово вгамує голод і виходить дуже смачною. Готувати його дуже просто, якщо скористатися рецептом із кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день".

Суп із плавленим сиром і фрикадельками

Інгредієнти на 3 літри:

  • цибуля — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • олія рослинна;
  • вода — 2,5 л;
  • картопля — 4-5 шт;
  • зелений горошок — 150 г;
  • плавлений сир — 160 г;
  • спеції: сіль, перець, хмелі-сунелі;
  • зелень.

Для фрикадельок:

  • фарш — 300 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • часник — 2 зубчики;
  • панірувальні сухарі — 2,5 ст. л;
  • спеції: сіль, перець, паприка — за смаком.

Спосіб приготування:

Для фрикадельок з'єднати фарш, подрібнену цибулю і часник, панірувальні сухарі, спеції. Добре перемішати і сформувати за допомогою чайної ложки фрикадельки.

Далі робимо засмажку. Цибулю дрібно порізати й обсмажити на олії до золотистості. Додати натерту на дрібній тертці моркву, посмажити, помішуючи, ще кілька хвилин.

У каструлю з окропом викласти нарізану картоплю, горошок і фрикадельки. Варити 15 хвилин. Далі викласти спеції, засмажку, плавлений сир і проварити ще кілька хвилин. Наприкінці додати дрібно порубану зелень. Накрити кришкою, зняти з вогню і дати кілька хвилин настоятися. Під час подачі можна додати в суп сухарики.

Читайте також:

Суп із булгуром і фрикадельками: простий рецепт ароматної та ситної страви

Суп з індичкою та пшоном: простий рецепт дієтичної страви

Суп із баранячими реберцями, квасолею і томатами: рецепт ароматного і ситного обіду