Панкейки з шоколадом: рецепт звичної страви з сюрпризом

панкейки з шоколадом, млинці
Фото: olha.holovina/instagram

Такі панкейки особливо сподобаються дітям. Поєднання м'якого тіста і шоколаду дають приголомшливий смак.

Панкейки з шоколадом — це спосіб урізноманітнити улюблену і звичну страву. Як їх приготувати без клопоту, розповіла кулінарна блогерка Ольга Головіна і показала, як це робиться. Візьміть рецепт собі на замітку і тіште близьких млинцями з сюрпризом.

Панкейки з шоколадом

Інгредієнти (на 8-9 штук):

  • борошно — 270 г;
  • шоколадна паста;
  • молоко — 250 мл;
  • вершкове масло розтоплене — 4 ст. л;
  • цукор — 3 ст. л;
  • розпушувач — 2 ч. л;
  • яйця — 2 шт;
  • сіль — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

На пергамент ложкою викласти кружечки з шоколадної пасти, підморозити в морозилці.

Для тіста змішати просіяне борошно, цукор, розпушувач і сіль. Додати яйця, молоко, розтоплене тепле вершкове масло і добре перемішати до однорідності.

На сковорідку з антипригарним покриттям викласти трохи тіста, потім — шоколадний шматочок і зверху закрити його невеликою кількістю тіста. Смажити панкейки до рум'яності з обох боків. Подавати їх краще теплими, так вони набагато смачніші.

Читайте також:

За 45 хвилин: готуємо смачні панкейки

Смачно і просто: рецепт шоколадних панкейків із глазур'ю

Смачний сніданок: рецепт повітряних японських панкейків