Банановий торт із печива: рецепт смачного і швидкого десерту без випічки

торт із бананів і печива
Фото: t.me/konservacia_kulinaria/2106

Щоб торт був ніжнішим і м'якшим, після приготування його необхідно кілька годин потримати в холодильнику.

Якщо ви любите солодке, але не вистачає часу на готування, рекомендуємо рецепт дуже швидкого і простого десерту. Вам не доведеться возитися з тістом і вмикати духовку. Досить мати під рукою крекери, банани, трохи цукру та шоколаду. Як приготувати банановий торт із печива, розповіли в телеграм-каналі "Консервація і кулінарія".

Банановий торт із печива

Інгредієнти:

  • несолоний крекер — 1 кг;
  • банани — 4 шт;
  • сметана — 1 літр;
  • цукор — 0,5 кг;
  • шоколад — 100 г.

За бажання порцію можна зменшити вдвічі. Тоді й кількість інгредієнтів діліть на два.

Спосіб приготування:

Сметану збити з цукром вінчиком або міксером до пишної маси.

Банани почистити і нарізати тонкими кружечками.

На блюдо викласти шар крекерів, зверху промазати їх сметанним кремом і на кожен крекер укласти кружечок банана. Потім повторювати шари в тому ж порядку. Останній шар має бути з крекерів, покритих сметаною.

Прикрасивши торт тертим шоколадом і подрібненим крекером, залишити його на кілька годин у холодильнику.

Читайте також:

Справжній кондитерський шедевр: рецепт смачного торта "Трюфель"

Торт із карамеллю та шоколадом: рецепт смачної випічки

Млинцевий торт із ягідним джемом: готуємо дуже красивий і смачний десерт