М'ясні рулетики з маринованим огірком: покроковий рецепт

рулети з огірком і сиром
Фото: t.me/konservacia_kulinaria/2188

Рулетики можна подавати з будь-яким гарніром.

Related video

Не знаєте, що смачного приготувати на вечерю, щоб звичний гарнір заграв новими барвами? Тоді рекомендуємо звернути увагу на м'ясні рулетики з маринованим огірком. Рецептом цієї ситної страви поділилися в блозі "Консервація і кулінарія". Порадуйте себе та рідних новою ситною стравою.

М'ясні рулетики з маринованим огірком

Інгредієнти:

  • свинина — 350 г;
  • солоні огірки — 150 г;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • сир твердий — 80-90 г;
  • яйця — 1 шт;
  • борошно — 2 ст. л;
  • олія рослинна — 50 г;
  • спеції.

Спосіб приготування:

Свинину нарізати пластинами, відбити, щоб вийшли тонкі листи. Посолити та поперчити.

Сир і солоні огірки нарізати смужками. На м'ясо викласти шматочки огірків і сиру, додати трохи подрібненого часнику. Згорнути м'ясо рулетиками. Щоб воно не розпадалося, можна скріпити рулети зубочистками. Запанірувати їх у борошні, потім занурити у збите яйце.

Обсмажувати рулетики в сковороді з олією на сильному вогні 2-3 хвилини, потім на мінімальному вогні під кришкою — ще 15-20 хвилин.

Подавати з будь-яким гарніром.

Читайте також:

М'ясний рулет "Дроб де М'єль": традиційний рецепт румунської кухні

Грецький м'ясний рулет зі шпинатом і сиром фета: простий рецепт вишуканої страви

Хрустка піта з начинкою: рецепт апетитного перекусу (відео)