Яйця в м'ясній "шубі": що приготувати з крашанок

М'ясний рулет з яйцями, яйця в шубі, що приготувати з крашанок
Фото: 1000.menu | М'ясний рулет з яйцями, або яйця в "шубі"

Після Великодня зазвичай залишається багато круто зварених яєць. І з них можна приготувати безліч смачних страв.

На Великдень прийнято фарбувати яйця. І зазвичай крашанок виходить дуже багато, особливо якщо ви екпериментували з кольорами і методами фарбування. Багато крутих яєць всухом'ятку, звісно, з'їсти складно. Зате вони можуть стати важливою частиною чудових страв. Рецептом поділилися на shuba.life.

М'ясний рулет з яйцями, або яйця в "шубі"

Інгредієнти:

  • філе курячих стегенець (або готовий курячий фарш) — 1 кг;
  • варені яйця — 4 шт;
  • яйце — 1 шт;
  • вершки — 150 мл;
  • кріп — 1 ст. л.;
  • сухарі — 3 ст. л.;
  • солодкий соус чилі — 2 ст. л.;
  • свіжомелений чорний перець, сіль.

Наріжте куряче філе та проверніть через м'ясорубку. Також можна використовувати готовий курячий фарш. Можна взяти й фарш з індички. Додайте у фарш кріп, сире яйце, вершки та сухарі, посоліть, поперчіть і добре вимішайте. Залиште на 15 хв. Можна у фарш також додати гірчицю із зернятками, або дуже дрібно порізаний часник. Утім, додати можна будь-які спеції, які вам подобаються.

Застеліть прямокутну форму для кексу розміром 15х30 см пергаментом і викладіть половину фаршу. Помістіть варені очищені яйця в центр, а потім фарш, що залишився. Розрівняйте поверхню і змастіть соусом чилі. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів і запікайте 45 хв.

Готовий рулет трохи остудіть і дістаньте з форми. Подавайте гарячим або повністю остиглим.

Читайте також:

Картопля з м'ясом: рецепт ситної страви на обід

Просто і дуже смачно: рецепт весняного салату з редиски

Рецепт пісних пиріжків із картоплею та грибами: як приготувати смачну випічку