Дуже корисно та смачно: рецепт котлет у духовці від Лізи Глінської
Дієтичні котлети стануть чудовим доповненням у меню як для дорослих, так і для дітей.
М'ясні котлети — чудовий додаток до обіду та вечері, а котлети з дієтичного м'яса з додаванням овочів не тільки смачні, але й дуже корисні. Як приготувати їх у духовці, розповіла у себе на YouTube-каналі переможниця другого сезону "МастерШеф" Ліза Глінська.
М'ясо-овочеві котлети у духовці
Інгредієнти:
- телятина чи куряче філе — 500 г;
- цибуля — одна велика цибулина або дві маленькі;
- кабачок — 300 г;
- броколі — 300 г;
- яйце — 1 шт;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Кабачок натерти на тертці, віджати сік. Броколі відварити дві хвилини, цибулю нарізати. Всі овочі перемелити через м'ясорубку, додати яйце і сіль до смаку, добре перемішати.
Сформувати котлети і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
Як гарнір до таких котлет підійдуть картопляне пюре, рис, гречка й інше.
Щодо десерту, то радимо приготувати львівський сирник, рецептом якого раніше ділилася Глінська. Политий шоколадом, він виходить дуже смачним і ситним, і його із задоволенням будуть їсти як дорослі, так і діти.