Дуже корисно та смачно: рецепт котлет у духовці від Лізи Глінської

ліза глінська, рецепт котлет, котлети м'ясо-овочеві
Фото: lizaglinskaya/Instagram

Дієтичні котлети стануть чудовим доповненням у меню як для дорослих, так і для дітей.

М'ясні котлети — чудовий додаток до обіду та вечері, а котлети з дієтичного м'яса з додаванням овочів не тільки смачні, але й дуже корисні. Як приготувати їх у духовці, розповіла у себе на YouTube-каналі переможниця другого сезону "МастерШеф" Ліза Глінська.

М'ясо-овочеві котлети у духовці

Інгредієнти:

  • телятина чи куряче філе — 500 г;
  • цибуля — одна велика цибулина або дві маленькі;
  • кабачок — 300 г;
  • броколі — 300 г;
  • яйце — 1 шт;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Кабачок натерти на тертці, віджати сік. Броколі відварити дві хвилини, цибулю нарізати. Всі овочі перемелити через м'ясорубку, додати яйце і сіль до смаку, добре перемішати.

Сформувати котлети і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.

Як гарнір до таких котлет підійдуть картопляне пюре, рис, гречка й інше.

Щодо десерту, то радимо приготувати львівський сирник, рецептом якого раніше ділилася Глінська. Политий шоколадом, він виходить дуже смачним і ситним, і його із задоволенням будуть їсти як дорослі, так і діти.