"Никогда не куплю это": люди были в шоке, когда узнали, как на самом деле делаются крабовые палочки

крабові палички
Фото: Food Kingdom | Люди були шоковані, коли дізналися, як насправді робляться крабові палички

Крабові палички — улюблена закуска багатьох людей, але чи знаєте ви, як їх готують?

Коли ми їмо улюблену їжу, багато хто з нас не замислюється над тим, як її насправді приготовано. Однак, коли ви бачите, як виготовляють курячі нагетси або хот-доги, це змушує вас двічі замислитися над тим, що ми додаємо в наш організм. Але що щодо крабових паличок? Про це пише видання Unilad.

Люди були серйозно стривожені, побачивши, як робляться крабові палички, і деякі навіть присягнулися ніколи більше їх не їсти.

Вони можуть бути улюбленою закускою, але, схоже, у крабових паличок є тривожна історія того, як вони потрапляють "з моря" на вашу тарілку.

Що ж, усе починається з м'яса — це просто заморожене м'ясо риби, але це не крабове м'ясо, як ви могли б повірити. Простіше кажучи, сіре м'ясо складається з риби під назвою минтай.

Потім це м'ясо подають у міксер, де його подрібнюють, потім змішують з іншими інгредієнтами, такими як яєчні білки і пшениця, які потім, як ви вже здогадалися, знову змішуються.

Як робляться крабові палички Fullscreen
Як робляться крабові палички

У результаті утворюється пастоподібна субстанція, що віддалено нагадує будівельну шпаклівку або глину.

Що ж, наступний крок — отримати цю суміш і завантажити її в машину, яка створює всього лише одну довгу смужку м'ясистого матеріалу, яку потім скручують разом — сплітають, наче мотузку, — щоб створити текстуру м'яса краба або лобстера.

Деякі з цих продуктів потім продають як сурімі або замінники крабового м'яса, а потім інші шматочки вкривають помаранчевою оболонкою, яка може асоціюватися з крабом або омаром, а потім продають як крабові палички.

Як робляться крабові палички Fullscreen
Як робляться крабові палички

"Я ніколи більше не куплю це! Дякую, що відкрили мені очі!", — так реагують люди на правду про спосіб приготування їхніх улюблених ласощів.

Раніше Фокус повідомляв, що лікарі борються за порятунок печінки туристки, після відпочинку за системою "все включено". Олівія Хартлі протягом трьох днів вона не могла приймати їжу і воду. Її госпіталізували зі зневодненням, а лікарі сказали, що у неї порушена робота печінки і нирок.

Також стало відомо, що 100-річний чоловік розкрив свій особливий "алкогольний" секрет довголіття. Юджин Руссо полюбляє готувати баклажани, рибу та лазанью, а також їсть багато овочів і фруктів. Однак головний його секрет полягає в іншому.