Крабові палички, фаршировані грибами: як приготувати цікаву закуску
Фарширувати палички необхідно, коли грибна суміш повністю охолоне. Подавайте їх з улюбленим соусом.
Крабові палички — продукт, який популярний не тільки сам по собі, а й як інгредієнт до безлічі страв, починаючи від салатів і закінчуючи тортами, закусками та іншими смаколиками. Пропонуємо вам спробувати ще один дуже незвичайний рецепт — крабові палички, фаршировані печерицями. Здивуйте себе і своїх близьких дивовижною стравою. Як її приготувати, розповіли в блозі "Кулінарні рецепти".
Крабові палички з печерицями
Інгредієнти:
- крабові палички — 10 шт;
- печериці — 300 г;
- олія — 1 ст. л;
- зелена цибуля — пучок;
- яйця — 2 шт;
- борошно — 1 ст. л;
- сіль, перець — за смаком
Приготування:
Печериці почистити від шкірки та нарізати пластинками вздовж. Розігріти олію на сковорідці й обсмажити гриби приблизно 3 хвилини.
Зелену цибулю помити й дрібно порубати, викласти на сковороду, посолити, поперчити й обсмажити з печерицями. Потім тушкувати на слабкому вогні ще 10 хвилин. Дати начинці охолонути.
Крабові палички розгорнути на пласти.
Холодну грибну начинку загорнути в крабові палички.
Яйця збити з перцем і борошном. Знову розігріти сковороду. Вмочити крабові палички в борошняно-яєчний кляр і смажити на пательні до золотистості, час від часу перевертаючи.
Читайте також:
Омлет із крабовими паличками: найпростіший рецепт смачного сніданку
Фаршировані сиром крабові палички в клярі: рецепт дуже простої та смачної закуски