На приготування цієї страви піде зовсім небагато часу.
Нагетси — це знаменита страва американської кухні з філе курячої грудки в хрумкій паніровці, обсмаженій в олії. Винайдені в 1950-х роках курячі нагетси стали популярною стравою ресторанів швидкого харчування, а також їх широко продають замороженими для домашнього використання. Їх дуже люблять як дорослі, так і діти. Як порадувати своїх домочадців цією стравою, приготовленою своїми руками, у своєму блозі розповіла користувач Instagram Діна.
Нагетси
Складові:
- Курячий фарш — 800 г;
- Панірувальні сухарі — 100 г;
- Сіль, паприка, чорний перець та базилік;
- Яйце — 1 шт.;
- Молоко — 40 мл.
Для паніровки:
- Яйця — 2 шт.;
- Борошно;
- Панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
Змішати в глибокій мисці фарш, сухарі, яйце, сіль, молоко та спеції, все добре вимішати та сформувати нагетси у вигляді невеликих котлеток. Потім кожну з них вмочити в яйце, потім в муку, потім ще раз в яйце, а насамкінець — у панірувальних сухарях. Смажити на олії на розігрітій сковорідці до золотистої скоринки з кожного боку.
Нагадаємо, як швидко приготувати смачні ажурні млинці, а також "ледачий" хачапурі на сковорідці.