Розділи
Матеріали

Салат "Пролісок": рецепт простої та смачної страви з рибою

Фото: vkysnie.recept

Для приготування цього салату краще взяти сайру.

Рибні салати користуються заслуженою популярністю, тож на будь-якому столі вони будуть хітом. Пропонуємо приготувати не лише смачний, але й дуже гарний салат "Проліски" з кулінарного блогу "Смачні рецепти". Готується він дуже просто, а результат потішить.

Салат "Проліски"

Складові:

Картопля – 3 шт;

Рибні консерви (сайра) – 1 банка;

Невелика цибулина – 1 шт;

Яйця – 5 шт;

Зелена цибуля;

Біла та фіолетова цибуля;

Помідори чері.

Спосіб приготування:

Картоплю відварити в мундирі, остудити, очистити і натерти на тертці. Викласти на блюдо, розрівняти, підсолити, добре змастити майонезом. Краще використовувати кулінарне кільце, щоб форма салату була гарнішою.

Яйця зварити круто. Білки та жовтки розділити.

Поверх картоплі викласти шар риби, попередньо зливши з неї рідину і розім'явши вилкою.

Поверх риби поставити три маленькі баночки або намалювати три кола, навколо них натерти на дрібній тертці білок, зробити проліски з цибулі та помідор черрі, стебло від зеленої цибулі.

Жовток натерти на дрібній тертці і прикрасити боки салату.

Нагадаємо, як приготувати салат "Соняшник", а також як зробити закуску "Ялинки".