Перед подачею на стіл салат можна на пару годин відправити в холодильник, щоб він краще просочився.
Салат "Смарагдовий розсип" із курячим м'ясом, помідорами, сиром і яйцями — це не тільки смачна легка страва, але ще й неймовірно красива завдяки оформленню. Його приготування за рецептом із блогу "Смачні рецепти" не займе багато часу, а результат порадує.
Салат "Смарагдовий розсип":
Складові:
- Куряче м'ясо — 400 гр;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- Сир — 100 гр;
- Помідори — 2 шт.;
- Яйця — 4 шт.;
- Ківі — 3 шт.;
- Майонез — 300 г;
- Сіль, перець — до смаку.
Спосіб приготування:
Куряче м'ясо відварити в підсоленій воді до готовності. Можна додати спеції. Готове м'ясо остудити й нарізати дрібними кубиками. Також кубиками порізати помідори. Цибулину дрібно нарізати, сир натерти на великій тертці.
Відварені круто й остуджені курячі яйця очистити від шкаралупи й теж натерти на великій тертці. Ківі очистити від шкірки, нарізати шматочками.
Далі формуємо салат, викладаючи інгредієнти шарами. Краще використовувати кулінарне кільце, щоб страва вийшла акуратною.
Продукти викладати в такій послідовності: куряче м'ясо, цибуля, змастити майонезом, потім сир, свіжі помідори, цибуля, змастити знову майонезом, яйця. Зверху змастити майонезом і викласти ківі.
Щоб салат був смачнішим і краще просочився, можна деякий час потримати його в холодильнику.
Нагадаємо, раніше Фокус писав, як приготувати салат "Айстри".