Перед подачею закуску можна посипати дрібно порізаною зеленою цибулею.
Шматок оселедця, підсмажений шматочок хліба та варені овочі можуть стати чудовою закускою, якщо приготувати її за рецептом кулінарної блогерки Крістіни Азізян. Така страва припаде до смаку гостям і полюбиться домочадцям завдяки вдалому змішуванню смаків і гарному оформленню.
Закуска з оселедцем
Інгредієнти:
- філе оселедця або скумбрії;
- варений буряк — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- яйця — 2 шт.;
- сіль, чорний перець до смаку, часник за бажанням;
- майонез — 1-2 ст.л.;
- кільця червоної або звичайної цибулі;
- зелена цибуля для прикрашання.
Спосіб приготування:
Буряк і моркву відварити до готовності, яйця зварити круто, все остудити. Потім буряк, моркву та яйця натерти на тертці, додати майонез і спеції, все добре перемішати.
На сухій сковорідці підсмажити шматочки чорного хліба, щоб вони підрум'янилися.
На підсмажений хліб викласти овочеву суміш, потім — по парі кілець цибулі, а зверху — половину оселедця або скумбрії. Зверху все можна посипати дрібно порізаною цибулею. Смачна й апетитна закуска готова.
Раніше Фокус писав, як приготувати намазку на бутерброди лише з трьох інгредієнтів.