Така паска виходить дуже смачною і буквально тане в роті.
Великдень не за горами, і для тих, хто ще не визначився з рецептом паски на святковий стіл, пропонуємо звернути увагу на дуже смачну та незвичайну заварну паску "Три шоколадки" за рецептом від кулінарної блогерки Юлії Симончук. У її приготуванні немає нічого складного, а готовий продукт виходить дуже смачним та незвичайним.
Заварна сирна паска "Три шоколадки"
Інгредієнти:
- сир кисломолочний (жирний) – 500 г;
- вершки жирні (або жирна сметана) – 200 мл;
- масло – 100 г;
- яйця – 3 шт;
- цукор – 150 г;
- ванільний цукор – 1 уп;
- шоколад білий – 50 г;
- шоколад молочний – 50 г;
- шоколад чорний — 50 г.
Спосіб приготування:
Сир перетерти через сито і перемішати з м'яким маслом. Для зручності можна перебити блендером. Змішати яйця з цукром, ванільним цукром, вершками і додати сирну масу. Перемішати чи ще перебити блендером до однорідності.
Поставити на середній вогонь і заварити, помішуючи, до перших бульбашок на масі. Розділити масу на три частини та в кожну додати шоколад. Його заздалегідь треба розтопити окремо.
Форму для паски перевернути з ніг на голову, поставивши на миску, застелити мокрою марлею у два шари і по черзі викласти всю масу: першу масу з білим шоколадом, далі — з молочним та чорним. Маса виходить трохи рідкою, але це не страшно, зайва рідина піде. Верх закрити рештою марлі, поставити зверху прес та помістити в холодильник на добу. У процесі застигання рідину потрібно зливати, і паску виймати з форми, коли рідина повністю піде.
Перевернути паску на тацю, зняти форму та акуратно марлю. Прикрасити за бажанням.
Раніше Фокус писав, як приготувати торт "Три шоколади".