Розділи
Матеріали

Торт "Шоколадниця": солодшого і шоколаднішого за нього просто не існує

Фото: Соцмережі | Шоколадниця – чудовий торт, який ви полюбите з першого укусу.

Цей ніжний та смачний торт — мрія любителя шоколаду. Ми обіцяємо, що у вас вийде насичений, тягучий та дуже шоколадний десерт.

У наш торт "Шоколадниця" потрібно обов'язково додати трохи кавового лікеру — він посилює смак, але не залишає різкого спиртового присмаку. Рецепт, який пропонує вам Фокус, гарантує як результат чарівний і вологий десерт, якому навіть не потрібна глазур.

Торт "Шоколадниця"

Інгредієнти:

  • пачка (520 г) суміші для шоколадного торта;
  • пакетик (110 г) суміші для мафінів (або пудингу);
  • 450 г ванільного йогурту або простої сметани;
  • 3 яйця;
  • 80 мл олії;
  • 120 мл кавового лікеру або кавового екстракту;
  • 350 г шоколадних чипсів (напівсолодких або молочних).

У великій мисці змішайте суміш для торта, пудинг, йогурт або сметану, яйця, олію та лікер.

Збийте, щоб усі інгредієнти добре перемішалися. Додайте шоколадні чипси. Тісто має бути дуже густим.

Перекладіть тісто в змащену олією і посипану борошном форму для кексу діаметром 25 см.

Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 1 години або поки верх торта не стане пружним при легкому натисканні. Остудіть на 10 хвилин у формі. Потім вийміть із форми та остудіть повністю на решітці.

Смачного!

Якщо вам не подобається шоколад, то ось простий рецепт сирного чизкейку "Ніжний".