Час літніх пікніків починається, а отже, треба задуматися над рецептами незвичайних салатів для виїзду на природу.
Салат із кукурудзи "Фієста", рецепт якого вам пропонує Фокус, це проста та смачна легка закуска, яка особливо добре підійде до стейку. Втім, і до іншого м'яса теж. Цей салат легко і швидко готується, а його аромат та колір порадують будь-кого. Салат складається із консервованої кукурудзи з перцем та спеціями, свіжих помідорів, кабачків (або цукіні), зеленої цибулі, смаженого перцю та улюбленої заправки з італійського соусу. Цей салат можна подавати як холодним, так і теплим, залежно від вашого смаку.
Салат із кукурудзи "Фієста"
Інгредієнти:
- 2 банки консервованої кукурудзи по 425 г кожна;
- 300 г свіжих помідорів;
- 100 г свіжих кабачків (або цукіні);
- 3-4 середні зелені цибулини, нарізані кільцями;
- 2 середніх смажених болгарських перців;
- 375 мл гострої італійської заправки (на власний смак).
Для початку злийте рідину з банок із кукурудзою і перекладіть кукурудзу у велику салатну миску.
Додайте нарізані кубиками помідори, кабачки (або цукіні), цибулю та болгарський підсмажений перець. Перемішайте овочі із кукурудзою.
Залийте овочеву суміш італійською заправкою і добре перемішайте.
Поставте салат у холодильник на 2-3 години, щоб він просочився заправкою. Подавайте салат у холодному чи теплому вигляді за бажанням.
До речі, цей салат чудово підійде до вишуканої курки зі спаржею та грибами.