При подачі такі млинці можна полити медом.
Любителі млинців оцінять форму та смак страви, рецептом якої поділилася кулінарна блогерка Світлана Бауер. Приготовані таким способом млинці виходять не тільки хрусткими та смачними, але й мають оригінальний вигляд, що імітує павутинку. Вони буквально тануть у роті та особливо смачні з медом.
Хрусткі млинці-павутинки
Інгредієнти:
- пшеничне борошно – 70 г;
- крохмаль – 40 г;
- рисове борошно – 40 г;
- цукор – 50 г;
- яйце – 1 шт;
- молоко – 90 мл;
- ванільний цукор – 8 г;
- рослинна олія – 1,5 ст. л;
Спосіб приготування:
Усі сухі інгредієнти перемішати, додати яйце, молоко та олію і знову все добре перемішати, щоб вийшла однорідна маса без грудочок.
Тісто перелити в кондитерський мішок. Сковороду розігріти та виливати на неї тісто у формі павутинки. Тісто наливати тонкою спіраллю, а потім зробити довільний малюнок. Головне, щоб краї млинця були закриті. Коли він підрум'яниться до золотистого кольору внизу, відразу ж скрутити його в трубочку, щоб готовий виріб тримав форму. На сковороді діаметром 20 см виходить 20-25 таких млинців.
Раніше Фокус розповідав, як приготувати мереживні млинці.