Чим довше такі огірки промаринуються, тим кращий буде їхній смак.
Найкраща добавка до шашликів – свіжі сезонні овочі, в ідеалі це – огірки та помідори. Ще смачніша така закуска в маринованому вигляді. Якщо ми вже ділилися з вами рецептом маринованих помідорів, то саме час приготувати мариновані огірки за рецептом кулінарної блогерки Крістіни Азізян. Багато часу це не займе, а стіл буде куди цікавішим.
Швидкі мариновані огірки
Інгредієнти:
- огірки середнього розміру – 500 г;
- кріп петрушка;
- часник – 2-3 зубчики;
- перець гострий – 1/2 стручка;
- сік лимона – 1/2;
- мед – 1 ст. л;
- сіль — 1/2 ч.л. Можна додати більше, орієнтуючись на власний смак;
- оливкова, кунжутна або соняшникова олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Огірки середнього розміру помити, відрізати кінчики і нарізати на довгі брусочки. Кріп і петрушку дрібно нарізати, часник пропустити через прес, сік лимона видавити. Усі інгредієнти добре змішати та відправити в холодильник мінімум на дві години.
Огірки виходять дуже ароматні та смачні!
Щоб шашлик був смачнішим, нагадуємо також, як приготувати три варіанти соусів до нього.
Раніше Фокус писав, як приготувати дуже смачні реберця на грилі, а також мариновані гриби.