Розділи
Матеріали

Найкраща вечеря: рецепт тюфтельок із картоплею

Фото: Kristin Azizian/Instagram

Для приготування тюфтельок можна взяти як яловичий, так і курячий фарш.

Якщо не знаєте, що приготувати на обід чи вечерю, щоб було смачно та всім сподобалося, рекомендуємо звернути увагу на рецепт відомої кулінарної блогерки Крістіни Азізян. Вона розповіла і показала, як приготувати найсмачніші тюфтелі з картоплею. Безпрограшне поєднання м'яса та картоплі гарантує відмінний результат.

Тюфтелі з картоплею

Інгредієнти:

Для тюфтельок:

  • фарш яловичий (можна взяти і курячий) — 400-500 г;
  • яйце — 1 шт;
  • зелень;
  • сіль — дрібка.

Можна додати рис та половину цибулі.

Також знадобиться:

  • картопля — 5-6 штук середнього розміру;
  • цибуля — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • помідори — 1-2 шт.;
  • томатна паста — 1-2 ст. л;
  • болгарський перець — по 1/2 червоного та зеленого;
  • пучок зелені;
  • чорний перець, паприка, сіль — до смаку.

Спосіб приготування:

Невеликі тюфтелі приготувати традиційним способом.

Далі цибулю очистити і дрібно порізати її, моркву потерти на дрібній тертці, обсмажити на рослинному чи топленому маслі. Зверху розкласти підготовлені тюфтелі. Додати томатну суміш, картоплю та спеції: сіль, чорний перець та паприку. Накрити посуд кришкою і тушкувати на середньому вогні 25-30 хвилин. Додати порізані кубиками перці і готувати ще п'ять хвилин. Наприкінці додати зелень.

Раніше Фокус писав, як приготувати маринований салат до м'яса.