Розділи
Матеріали

Кукурудзяні "реберця": простий рецепт дуже смачної страви

Фото: t.me/topretsept

Кукурудзу необхідно подавати із соусом, так вона буде соковитішою і смачнішою.

Настає сезон кукурудзи, отже, саме час звернути увагу на страви з нею. Крім вареної або консервованої, дуже смачними виходять "реберця" з кукурудзи, приготовані за рецептом із блогу "Рецепты каждый день". Спробуйте її самі та здивуйте гостей. Незвичайний смак і спосіб приготування нікого не залишать байдужими.

Кукурудзяні "реберця"

Інгредієнти:

  • кукурудза — 3 шт;
  • сіль — 1 ч. л;
  • паприка — 2 ч. л;
  • чорний перець — 0,5 ч. л.

Для соусу:

  • майонез — 30 мл;
  • томатний кетчуп — 10 мл;
  • лимонний сік — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Кукурудзу почистити, поставити вертикально й акуратно гострим ножем розрізати її навпіл, а потім кожну половинку — ще на дві частини. В ідеалі мають вийти чотири однакові поздовжні четвертинки, що нагадують за формою реберця.

У глибокій мисці змішати оливкову олію зі спеціями.

Викласти "реберця" на деко застелене пергаментом і змастити кожну скибочку олією зі спеціями, а потім відправити їх у розігріту до 190-200 градусів духовку на 30 хвилин.

У мисці змішати майонез, кетчуп і лимонний сік.

Готові кукурудзяні "реберця" полити соком лимона і подавати з соусом.

Раніше Фокус писав, як приготувати закуску з рибою нашвидкуруч .