Смачна та швидка лазанья з кабачків із шинкою та сиром: простий рецепт ситної страви
Під час подачі лазанью можна посипати рубаною зеленню.
Кабачок — овоч, з якого можна приготувати безліч найрізноманітніших страв, починаючи від звичайних смажених кабачків і закінчуючи кабачковою ікрою або маринованими кабачками на зиму. Однак мало хто знає, що він ще непогано підходить і для того, щоб приготувати швидку лазанью. Як це зробити, розповіли в кулінарному блозі "Ваш кулінар".
Лазанья з кабачків
Інгредієнти:
- молоді кабачки;
- шинка;
- сир твердий;
- сир моцарела в кульках;
- панірувальні сухарі;
- сіль і перець — за смаком.
Кількість інгредієнтів залежить від розміру форми.
Спосіб приготування:
Кабачки помити та нарізати вздовж тонкими слайсами. Найкраще це зробити за допомогою овочерізки. Форму змастити олією і викласти на дно смужки кабачка. Зверху їх посипати панірувальними сухарями, потім — тертим сиром. Шинку порізати тонкими скибочками і викласти поверх сиру, а на неї — порізані кружечки моцарели. Повторити в такому порядку ще кілька разів. Верх страви посипати тертим сиром і полити оливковою олією. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку, поки верх не підрум'яниться.
Раніше Фокус писав, як приготувати смачне рагу з кабачків і морквини.