Смачна та швидка лазанья з кабачків із шинкою та сиром: простий рецепт ситної страви

лазанья з кабачків, сезонні страви
Фото: t.me/topretsept/

Під час подачі лазанью можна посипати рубаною зеленню.

Кабачок — овоч, з якого можна приготувати безліч найрізноманітніших страв, починаючи від звичайних смажених кабачків і закінчуючи кабачковою ікрою або маринованими кабачками на зиму. Однак мало хто знає, що він ще непогано підходить і для того, щоб приготувати швидку лазанью. Як це зробити, розповіли в кулінарному блозі "Ваш кулінар".

Лазанья з кабачків

Інгредієнти:

  • молоді кабачки;
  • шинка;
  • сир твердий;
  • сир моцарела в кульках;
  • панірувальні сухарі;
  • сіль і перець — за смаком.

Кількість інгредієнтів залежить від розміру форми.

Спосіб приготування:

Кабачки помити та нарізати вздовж тонкими слайсами. Найкраще це зробити за допомогою овочерізки. Форму змастити олією і викласти на дно смужки кабачка. Зверху їх посипати панірувальними сухарями, потім — тертим сиром. Шинку порізати тонкими скибочками і викласти поверх сиру, а на неї — порізані кружечки моцарели. Повторити в такому порядку ще кілька разів. Верх страви посипати тертим сиром і полити оливковою олією. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку, поки верх не підрум'яниться.

Раніше Фокус писав, як приготувати смачне рагу з кабачків і морквини.