Пряники виходять м'які і буквально тануть у роті, особливо, коли свіжі.
Пряники дуже смачні з чаєм, кавою, молоком і самі по собі. Навіть ті, хто на дієті, іноді не можуть відмовити собі в задоволенні з'їсти хоча б шматочок цієї випічки. Пропонуємо приготувати пряники з шоколадним смаком за рецептом із блогу "Рецепти щодня". Вони виходять м'які, з новим смаком і мають гарний вигляд.
Шоколадні пряники
Інгредієнти:
- борошно (вищий сорт) — 180 г;
- цукор — 170 г;
- какао-порошок — 50 г;
- розпушувач — 7 г;
- яйця — 2 шт;
- вершкове масло — 50 г;
- цукрова пудра — 100 г;
- сіль — дрібка.
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішати просіяне борошно, какао, розпушувач, цукор, усе перемішати. Туди ж додати яйця і розтоплене вершкове масло, замісити тісто, накрити його плівкою і поставити в холодильник на дві години.
Після закінчення цього часу з тіста сформувати кульки, обваляти їх у цукровій пудрі та викласти на деко, застелене пергаментом. Відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
Раніше Фокус писав, як приготувати торт зі смаком пряників.