Такі бублики дуже просто готувати, тому вони вийдуть навіть у кулінарів-початківців.
Смачна й ароматна випічка зранку до чаю або кави — найкращий початок дня. Пропонуємо вам приготувати сирні бублики з маком, які швидко готуються, виходять ніжними і дуже апетитними. Як їх зробити, розповіли в кулінарному блозі "Рецепти щодня".
Сирні бублики з маком
Інгредієнти:
- кисломолочний сир 5% — 200 г;
- рисове борошно — 6 ст. л;
- яйця — 2 шт;
- цукор — 1 ст. л;
- мак — 2 ст. л.
- ванілін — пара крапель;
- дрібка солі.
Спосіб приготування:
Білки відокремити від жовтків. З'єднати сир, одне яйце і білок, цукор і ванілін. Усе добре перемішати до максимально однорідної консистенції. Додати рисове борошно, можна кукурудзяне, і вимісити тісто руками.
Готове тісто розкачати і розділити на кілька частин. Кожну частину знову розкачати в трубочку, а потім згорнути в бублик, а краї з'єднати.
Деко застелити пергаментом і відправити на нього сформовані бублики. Змастити їх жовтком і посипати маком.
Випікати бублики 30–40 хвилин до золотистої скоринки в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів.
Раніше Фокус писав, як приготувати сирні крендельки.