Щоб рулет не втратив форму, під час подачі необхідно його проколоти шпажкою або зубочисткою.
Смачних закусок ніколи багато не буває, до того ж готувати їх можна як на святковий стіл, так і для того, щоб урізноманітнити повсякденне меню чимось цікавим. Кулінарна блогерка Крістіна Азізян поділилася перевіреним рецептом апетитної закуски на всі випадки життя.
Швидка закуска
Інгредієнти:
- крабові палички — 200-250 г;
- сир твердий — 150 г;
- кріп;
- часник — 1-2 зубчики;
- майонез — 1-2 ст. л.;
- яйця — 4 шт.
Спосіб приготування:
Спочатку необхідно посмажити тонкі яєчні млинці. Для цього кожне яйце збити з дрібкою солі, розлити рівномірно на ледве розігріту пательню по всій поверхні й обсмажити на середньому вогні з двох боків.
Крабові палички та сир натерти на тертці, часник пропустити через прес. Усі інгредієнти начинки змішати, посолити до смаку та рівномірним шаром змастити кожен млинець. Згорнути в рулет і порізати на маленькі рулетики. Подавати на стіл, проткнувши посередині шпажками або зубочистками, щоб рулетики не розгорталися.
Раніше Фокус писав, як приготувати рулет із лаваша з куркою та сиром як закуску або перекус.