Один із інгредієнтів надає котлетам яскравішого смаку.
Рибні котлети — корисна дієтична страва, і їхня користь зумовлена складом. Рибний білок швидше засвоюється людським організмом, ніж білок тваринного м'яса. Тому особливо важливо готувати рибні котлети на вечерю. Вітаміни, що містяться в рибі, потрібні організму для посилення імунної системи й успішного функціонування нервової системи. Тому рекомендуємо приготувати такі котлети за рецептом із блогу "Рецепти щодня".
Рибні котлети з печінкою тріски
Інгредієнти:
- вершки — 100 мл;
- печінка тріски — 1 банка;
- філе білої риби — 800 г;
- батон — 150 г;
- сіль, перець — до смаку;
- рослинна олія — 3 ст. л.;
- панірувальні сухарі — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Із батона зрізати скоринки та замочити м'якоть у вершках на 10 хвилин. Потім рибне філе та батон пропустити через м'ясорубку. Посолити, поперчити й перемішати.
Розділити фарш на 12 однакових частин.
Із банки з печінкою тріски злити олію. Великі шматочки розділити на кілька частин.
Взяти одну заготовку з фаршу, злегка притиснути, щоб вийшов млинець. Покласти в центр шматочок печінки та закрити його фаршем, щоб начинка опинилася всередині.
Таким же чином сформувати котлети з решти інгредієнтів. За бажанням обваляти в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріти олію на середньому вогні. Обсмажити котлети по кілька хвилин із кожного боку, щоб вони підрум'янилися.
Раніше Фокус писав, як приготувати картопляні котлети із сиром.