Принадність цього салату в тому, що для його приготування не потрібно варити, смажити або запікати інгредієнти.
Якщо ви любите сир у будь-якому вигляді, то салат Double Cheese (у перекладі "подвійний сир") — страва, що обов'язково підніме настрій і задовольнить смакові пристрасті. Він виходить ситним, яскравим і неймовірно апетитним, а як його приготувати, розповіли в блозі "Кулінарна книга". Можемо сміливо рекомендувати такий салат на будь-який святковий стіл, але спочатку радимо продегустувати його, приготувавши на обід або вечерю як доповнення до основного меню.
Салат "Подвійний сир
Інгредієнти:
- шинка;
- болгарський перець червоний (можна взяти і жовтий);
- огірок;
- сир твердий;
- сир сулугуні косичкою;
- маслини;
- цибуля зелена;
- майонез;
- сіль, перець, спеції — за смаком.
Спосіб приготування:
Червоний перець помити, очистити від насіння і плодоніжки, порізати соломкою. Огірок помити, висушити паперовим рушником, порізати. Очищати чи ні від шкірки — на ваш розсуд.
Шинку порізати кубиками, твердий сир подрібнити так само.
У глибоку тарілку скласти всі інгредієнти, посолити, поперчити, заправити майонезом. Сир сулугуні розпустити на волокна і викласти зверху та по краях страви.
Раніше Фокус писав, як приготувати простий і смачний морквяний салат.