Розділи
Матеріали

Салат "Рекордсмен": рецепт страви, яка з'їдається миттєво

Оксана Ханас
Фото: kristinazizian/instagram

Щоб салат краще просочився, краще відправити його на кілька годин у холодильник перед тим, як подавати на стіл.

Салат "Рекордсмен", рецептом якого на сторінці в соцмережі поділилася кулінарна блогерка Христина Азізян, отримав свою назву через те, що час його знаходження на столі рекордно невелике: настільки він смачний, соковитий і апетитний. Така страва з'їдається дуже швидко, і її ніколи не буває забагато, а вдале поєднання інгредієнтом робить її ще цікавішою. Рекомендуємо і вам приготувати такий салат.

Салат "Рекордсмен"

Інгредієнти:

  • відварна куряча грудка — 200-300 г;
  • огірок свіжий — 1 шт;
  • червоний перець — 1 шт;
  • яйця — 2 шт;
  • зелень дрібно порубана (кріп, петрушка) — 1 ст. л;
  • сметана — 2-3 ст. л; гірчиця — 1 ч. л або 1 ст. л (за смаком).

Спосіб приготування:

Яйця збити в глибокій мисці, посолити, поперчити і приготувати на вершковому маслі яєчний млинець, обсмаживши з двох боків. Готовий млинець згорнути трубочкою і тонко порізати. Курячу грудку, відварену в підсоленій війні, порізати смужками, перець очистити від насіння і плодоніжки, порізати соломкою. Усі інші інгредієнти порізати довгими брусочками, з'єднати в мисці, заправити сумішшю сметани та гірчиці (або домашнім майонезом) і гарненько змішати. Щоб салат був соковитішим, відправити його на кілька годин у холодильник.

Раніше Фокус писав, як приготувати салат Double Cheese.