Розділи
Матеріали

Салат із курячої печінки: рецепт дуже бюджетної та смачної страви

Оксана Ханас
Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

Простий і недорогий салат належно оцінять усі, хто його спробує. Він апетитний, має яскравий смак і швидко готується.

Курячі субпродукти — не менш універсальний інгредієнт для приготування безлічі смачних і різноманітних страв, ніж, власне, саме м'ясо. Якщо у вас у холодильнику є трохи курячої печінки, рекомендуємо зробити дуже апетитний салат. Він урізноманітнить повсякденне меню та потішить гостей на святковому столі. Як його приготувати, розповіли в блозі "Прості рецепти".

Салат із курячої печінки

Інгредієнти:

  • печінка куряча — 500 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • морква — 2 шт;
  • огірки мариновані середнього розміру — 5 шт;
  • сіль — за смаком;
  • перець — за смаком;
  • часник — 2 зубчики
  • майонез — 3 ст. л;
  • яйця — 2 шт.

Спосіб приготування:

Курячу печінку помити, видалити все зайве, нарізати брусочками. Моркву та огірки нарізати тонкою соломкою. Нарізану чверть кільцями цибулю обсмажити до повної готовності, додати печінку і все разом пересмажувати протягом 7 хвилин. Потім додати сіль, перець за смаком.

В окрему миску додати яйця, сіль, усе збити і приготувати один або два яєчні млинці. Остиглі млинці нарізати тонкою соломкою. Усі інгредієнти з'єднати, заправити сметаною або майонезом, додати часник і все перемішати.

Читайте також:

Ідеальне поєднання. Рецепт салату з курячої печінки з апельсинами

Смачна класика. Рецепт оладок із курячої печінки

Вишукана страва з дешевого продукту. Рецепт курячої печінки з чорносливом