Розділи
Матеріали

Віночок із тунця: рецепт легкої та дуже смачної закуски

Оксана Ханас
Фото: olha.holovina/instagram

Готовий віночок можна прикрасити за своїм бажанням. Для цього використовуйте оливки або свіжі овочі.

Консервований тунець — один із найсмачніших та найуніверсальніших продуктів, що ідеально підходить для приготування різноманітних дієтичних та більш ситних страв. Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом неймовірної закуски з тунця, який пропонує кулінарна блогерка Ольга Головіна. Її можна приготувати як для себе, так і до приходу гостей.

Віночок із тунця

Інгредієнти:

  • тунець у власному соку — 2 баночки;
  • яйця — 4 шт;
  • синя цибуля — 1 шт;
  • петрушка — пучок;
  • майонез — 2 ст. л;
  • сіль, перець;
  • багет;
  • оливки та маслини — для подачі.

Спосіб приготування:

Яйця зварити круто, остудити, нарізати дрібними кубиками. З тунця злити рідину, злегка розім'яти виделкою і додати до яєць. Туди ж всипати дрібно порізану цибулю і петрушку. Усе посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати.

Далі приступаємо до формування закуски. Всередину тарілки покласти піалу або невелику миску, навколо викласти закуску у формі віночка. Прибрати середину і туди покласти підсушений багет. Віночок прикрасити за своїм бажанням. Можна використовувати маслини, помідор, болгарський перець.

Читайте також:

Закуска з консервованого тунця: рецепт смачної та швидкої страви

Теплий салат із куркою, грибами та болгарським перцем: швидкий рецепт ситної страви

Популярна закуска "Кесаділья": простий рецепт мексиканської кухні