Поєднання м'яса, макаронів та овочів дає новий і насичений смак, а спеції ще більше підкреслюють його.
Навіть звичайні макарони можуть стати вишуканою стравою, якщо знайти відповідний рецепт. Радимо приготувати макарони по-татарськи з м'ясом та овочами, рецептом якого поділилися в кулінарному блозі "Прості рецепти". Поєднання звичних інгредієнтів створює новий смак. Страва виходить дуже ситною і добре втамовує голод.
Макарони по-татарськи з м'ясом та овочами
Інгредієнти:
- цибуля — 2 шт;
- м'ясо — 600 р;
- морква — 1 шт;
- помідор — 2-3 шт;
- сіль і спеції
- макарони — 1/2 пачки;
- часник — 2-3 зубчики;
- петрушка.
Спосіб приготування:
М'ясо нарізати шматочками. Пару цибулин нарізаємо півкільцями, а моркву — брусочками. Помідори порізати часточками.
Казан з рослинною олією добре нагріти й опустити м'ясо, обсмажити на сильному вогні. Додати цибулю й обсмажити до золотистого кольору, потім всипати моркву, добре перемішати й посолити. За потреби додати трохи води, накрити кришкою і тушкувати.
Додати помідори, трохи води та спеції. Розтерти дрібку зіри, коріандр, червону солодку паприку і чорний перець.
Готувати до приготування м'яса під кришкою, додати петрушку. Відправити туди ж макарони і готувати ще 10 хвилин. Коли вони приготувалися, додати туди ж пропущений через прес часник.
Читайте також:
Макарони із сьомгою та помідорами: швидка та ситна вечеря за кілька хвилин
Справжня паста карбонара: правильний рецепт без вершків (відео)
Неймовірно смачний лагман із куркою: східна казка на вашому столі