Такі рулетики будуть у пригоді для перекусу на роботі, їх можна взяти на пікнік. Тільки не забувайте, що головний інгредієнт — сир.
Ідеальний варіант для сніданку — готується за 10 хвилин з найпростіших продуктів. Тому сучасна жінка, яка, крім домашнього господарства, виховання дітей і роботи, ще має безліч захоплень, 100% оцінить цей рецепт.
Інгредієнти:
- лаваш — 2 листа;
- ковбаса варена — 200 г;
- твердий сир — 150 г;
- кріп — 1 пучок;
- майонез — 2-3 ст.л;
- олія для смаження;
- сіль, чорний мелений перець — за смаком
Підготуємо начинку для рулетиків. Для цього варену ковбасу натираємо на крупній тертушці, а твердий сир – на дрібній. Змішуємо сир та ковбасу у глибокій мисці. Туди ж додаємо дрібно нарізаний кріп, майонез і чорний мелений перець за бажанням. Все ретельно перемішуємо. Має утворитися суміш, схожа на намазку.
Беремо лист лаваша і змащуємо його по всій поверхні підготовленою начинкою. Закручуємо лаваш у рулет і нарізаємо порційними шматочками довжиною 4-5 см. Те саме робимо і з другим лавашем.
Обсмажуємо рулетики з двох сторін до золотистої скоринки. Смажити потрібно на середньому вогні, не накриваючи кришкою. Подаємо рулетики до столу гарячими. Вони виходять хрумкими зовні і ніжними, з тягучим сиром всередині.
Звісно, з начинкою для рулетиків можна експериментувати, незмінним інгредієнтом залишається лише сир. У такі рулети можна додавати болгарський перець, помідори, гриби тощо.
Подавайте рулетики з начинкою до чаю, чи кави, а також як доповнення до перших страв. Крім того, такі рулетики можна взяти з собою для перекусу на роботу або навіть на пікнік.
Читайте також:
Яблучний пиріг: рецепт ласощів із лаваша
Лаваш, запечений із фаршем і сиром: швидкий і простий рецепт оригінальної закуски
Рулет "Олів'є": лаваш із ковбасою, овочами та плавленим сиром