Розділи
Матеріали

Краще, ніж ковбаса з магазину: рецепт смачної шинки з індички

Дар'я Бережна
Фото: Gospodynka | Шинка з індички

Така шинка ідеально підходить для бутербродів. І ви самі можете додавати в неї інгредієнти до смаку.

Така шинка, яка легко може стати альтернативою ковбасі та шинці з магазину, дуже легко готується. І ви самі можете регулювати кількість солі та спецій. А також додавати в неї смачні інгредієнти, які урізноманітнюють рецепт. Як його приготувати шинку з індичатини, розповіли на сайті Kamelena.

Шинка з індички

Інгредієнти:

  • 600 г індичого м'яса (стегна або гомілки);
  • 100 г бекону;
  • 50 г сиру;
  • 50 г замороженої суміші (горошок, кукурудза, перець);
  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 ст. л. паприки;
  • 0,5 ч. л. сухого часнику;
  • сіль, перець.

М'ясо поріжте великими шматками і прокрутіть на м'ясорубці на великій решітці, або подрібніть у комбайні, але не довго, щоб шматочки відчувалися. Можна взяти і готовий фарш. Найкраще для шинки підійде стегно індички, воно більш м'ясисте.

Додайте соєвий соус, паприку, часник, посоліть і поперчіть. Ви можете підібрати інші спеції на свій смак, наприклад, коріандр, зіру, мускатний горіх тощо. Перемішайте м'ясну суміш.

Додайте порізаний дрібними кубиками бекон і сир, а також овочеву суміш. Ретельно вимішайте і "відбийте" фарш.

На столі розкладіть фольгу, складену вдвічі, а на неї викладіть фарш довгою ковбаскою.

Щільно загорніть м'ясо у фольгу, як цукерку.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку, і готуйте 40-60 хвилин. Потім дістаньте і дайте постояти 10 хвилин. Шинку можна їсти як гарячою, подавши до гарніру, а можна остудити і подавати як закуску, або використовувати для бутербродів.

Читайте також:

Паштет із курячої печінки в духовці: покроковий рецепт смачної закуски

Надзвичайно смачний бургер із яловичиною та сиром: рецепт популярного перекусу

Курячі відбивні в пряному сирному паніруванні: як приготувати смачну страву