Розділи
Матеріали

Весняний салат із черемші: як приготувати смачну страву

Дар'я Бережна
Фото: t.me/prostoy_retsept | Весняний салат із черемші

Весна вже настала. І вже можна смакувати черемшою.

Весна — це найкращий час для приготування страв із сезонних продуктів. Молоді листочки черемші надають звичайному салату з варених яєць і фети свіжого й пікантного смаку.

Черемша — це трав’яниста рослина з родини цибулевих, яка використовується і в кулінарії, і в народній медицині. Черемшу називають "диким часником", або "ведмежим часником", вона має ніжний часниковий присмак. Рецептом салату з черемшою поділились на сайті Shuba.Life.

Весняний салат із черемшею може бути самостійною стравою або гарним гарніром до м’ясної або рибної страви.

Салат з черемшою

Інгредієнти:

  • яйця курячі — 3 шт;
  • сир фета — 100 г;
  • черемша — 100 г;
  • сметана — 2 ст. л.;
  • майонез 67% — 2 ст. л.;
  • сіль.

Яйця відваріть круто впродовж 10 хвилин. Потім охолодіть, почистьте і розділіть їх на жовтки і білки.

У салатник викладіть фету і жовтки й подрібніть їх виделкою. Білки поріжте дрібними кубиками і додайте в салатник.

Черемшу добре промийте, відріжте хвостики. Наріжте черемшу на свій смак і покладіть у салатник до решти інгредієнтів.

Додайте сметану, майонез, сіль і все добре перемішайте. Салат готовий.

Читайте також:

Трикутнички з фелатою: рецепт швидкого та ситного перекусу (відео)

Котлети з броколі: рецепт ситної страви до будь-якого гарніру

Паштет із курячої печінки в духовці: покроковий рецепт смачної закуски