Весна вже настала. І вже можна смакувати черемшою.
Весна — це найкращий час для приготування страв із сезонних продуктів. Молоді листочки черемші надають звичайному салату з варених яєць і фети свіжого й пікантного смаку.
Черемша — це трав’яниста рослина з родини цибулевих, яка використовується і в кулінарії, і в народній медицині. Черемшу називають "диким часником", або "ведмежим часником", вона має ніжний часниковий присмак. Рецептом салату з черемшою поділились на сайті Shuba.Life.
Весняний салат із черемшею може бути самостійною стравою або гарним гарніром до м’ясної або рибної страви.
Салат з черемшою
Інгредієнти:
- яйця курячі — 3 шт;
- сир фета — 100 г;
- черемша — 100 г;
- сметана — 2 ст. л.;
- майонез 67% — 2 ст. л.;
- сіль.
Яйця відваріть круто впродовж 10 хвилин. Потім охолодіть, почистьте і розділіть їх на жовтки і білки.
У салатник викладіть фету і жовтки й подрібніть їх виделкою. Білки поріжте дрібними кубиками і додайте в салатник.
Черемшу добре промийте, відріжте хвостики. Наріжте черемшу на свій смак і покладіть у салатник до решти інгредієнтів.
Додайте сметану, майонез, сіль і все добре перемішайте. Салат готовий.
Читайте також:
Трикутнички з фелатою: рецепт швидкого та ситного перекусу (відео)
Котлети з броколі: рецепт ситної страви до будь-якого гарніру
Паштет із курячої печінки в духовці: покроковий рецепт смачної закуски