Розділи
Матеріали

Італійська яєчня: рецепт фрітатти з горошком і пармезаном у мультиварці

Оксана Ханас
Фото: t.me/konservacia_kulinaria/1968

Фрітатту можна готувати на плиті, в духовці або мультиварці.

Фрітатта — це популярна страва, яку найчастіше готують на сніданок і іноді на обід. Вона являє собою омлет з овочами, грибами або м'ясом, щедро всипаний натертим сиром і запечений у духовці. Як приготувати фрітатту з горошком і пармезаном, розповіли в блозі "Кулінарія". Рекомендуємо вам спробувати цю напрочуд просту і смачну страву.

Фрітатта з горошком і пармезаном

Інгредієнти:

  • яйця — 3 шт;
  • вершки — 4 ст. л;
  • консервований зелений горошок — 150 г;
  • помідори — 2 шт;
  • сир пармезан — 50 г;
  • мускатний горіх мелений — дрібка;
  • рослинна олія — 2 ст. л;
  • кріп;
  • сіль.

Спосіб приготування:

Помідори помити, зняти з них шкірку, обдавши окропом, нарізати часточками. Викласти їх у змащену олією чашу мультиварки, посолити, додати горошок.

Яйця збити з вершками, мускатом і сіллю. Залити в чашу до решти інгредієнтів.

Готувати фритатту необхідно 20 хвилин у режимі випічки. Потім посипати її подрібненим кропом і тертим сиром і готувати в тому ж режимі ще 5-7 хвилин.

Читайте також:

Сподобається навіть найпримхливішим: піца-яєчня на сніданок для дітей

Як приготувати ідеальну яєчню: секрети найпростішої страви до сніданку

Оригінальний рецепт. Рецепт дуже смачного омлету-суфле на сніданок