Розділи
Матеріали

І в піст, і на Великдень: рецепт салату з крабовими паличками та корейською морквою

Оксана Ханас
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

Перед тим, як додавати в салат плавлений сир, потримайте його в холодильнику. Підморожений він буде легше тертися.

Ті, хто дотримується Великого посту, до Великодня не особливо балують себе чимось особливо смачним. Однак навіть серед пісних страв чимало по-справжньому апетитних. Наприклад, салат із крабовими паличками, плавленим сиром і морквою по-корейськи. Він будь-який стіл зробить яскравішим і припаде до смаку всім без винятку. Можна його приготувати і на великодні свята. Як робити такий салат, розповіла кулінарна блогерка Юлія Симончук.

Салат із крабовими паличками та корейською морквою

Інгредієнти:

  • морква по-корейськи — 300 г;
  • крабові палички — 360 гр;
  • варені яйця — 4 шт;
  • плавлені сирки — 2 шт;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • сіль, перець — за смаком;
  • майонез — за смаком.

Спосіб приготування:

До моркви по-корейськи натерти три варених яйця та підморожені плавлені сирки. Крабові палички нарізати і додати їх до решти інгредієнтів. Туди ж відправити пропущений через прес часник, сіль, перець, майонез і все добре перемішати.

Щоб салат був смачнішим, можна недовго потримати його в холодильнику. Він добре просочиться і стане ще апетитнішим.

Читайте також:

Салат із морквою по-корейськи, сиром і крабовими паличками

Смачний ситний салат із м'ясом: рецепт пікантної страви

Простий і швидкий салат із сухариками: рецепт ситної страви