Розділи
Матеріали

Картопляні коржики з рибою та сиром: готуємо ситний і смачний перекус

Оксана Ханас
Фото: t.me/konservacia_kulinaria/2052

Під час подачі готові коржики можна посипати рубаною зеленню.

Картопляні коржики з рибою та сиром у духовці — чудовий варіант урізноманітнити меню ситною та смачною стравою. Як її приготувати, розповіли в блозі з рецептами "Консервація і кулінарія". Рецепт досить бюджетний, а результат порадує.

Картопляні коржики з рибою та сиром

Інгредієнти

  • картопля — 650 г;
  • минтай (філе) — 200 г;
  • сир твердий — 150 г;
  • яйця — 3 шт;
  • сіль, перець;
  • олія рослинна — 15 мл;
  • кріп.

Спосіб приготування:

Картоплю почистити, помити, відварити, остудити і натерти на крупній тертці. Рибне Філе нарізати маленькими шматочками, а сир натерти на середній тертці.

Тертий сир і рибне філе змішати, додати тула ж по чверті чайної ложки солі і стільки ж чорного меленого перцю. Усе добре перемішати.

Яйця збити і змішати з картоплею, туди ж всипати чверть чайної ложки солі, перемішати.

Духовку поставити на розігрів до 200 градусів.

Поки вона нагрівається, деко змастити олією або покрити пергаментним папером і теж змастити олією, викласти на нього картопляну масу у вигляді коржиків.

У центр кожного коржика викласти рибу з сиром і запікати приблизно 20 хвилин. При подачі коржі можна посипати зеленню.

Читайте також:

Неймовірно смачні млинці з сиром та апельсиновим соусом: покроковий рецепт

Смачні тонкі млинці на кефірі з дірочками: покроковий рецепт

Млинці "Креп Сюзетт": французька класика на вашому столі