Неймовірно смачні млинці з сиром та апельсиновим соусом: покроковий рецепт

млинці, млинці з сиром
Фото: ponomar_valeriy/instagram

Ніжні млинці з сирною начникою буквально тануть у роті. Соус з апельсиновим соком робить їх ще смачнішими.

Оскільки зараз Масляна, то настав час куштувати найрізноманітніші млинці. У тих, хто любить і вміє готувати, є свій перевірений рецепт цієї страви. Своїм поділився і відомий одеський кулінарний блогер Валерій Пономар. Млинці за його рецептом виходять неймовірно ніжними та смачними з будь-якою добавкою.

Ідеальні млинці з начинкою та апельсиновим соусом

Інгредієнти:

  • молоко — 500 мл;
  • цукор — 2 ст. л;
  • оливкова олія — 2,5 ст. л;
  • борошно — 6-7 ст. л;
  • яйце — 4 шт;
  • сіль — щіпка.

Для соусу:

  • вершкове масло — 1 ст. л;
  • цедра одного апельсина;
  • цукор — 2 ст. л;
  • ванільний цукор — 1 ч. л;
  • ром — 1 ст. л;
  • апельсиновий сік — 150 мл
  • будь-які ягоди.

Для начинки:

  • дрібнозернистий сир;
  • родзинки.

Спосіб приготування:

Усі інгредієнти для тіста перемішати в блендері, збити міксером або вінчиком. Посмажити тонкі млинці.

Для соусу всі інгредієнти скласти в сковорідку і на максимальному вогні виварити вдвічі до стану соусу. У готовий соус додати будь-які ягоди.

Сир змішати з родзинками, начинити млинці і злегка обсмажити їх на сковороді з вершковим маслом.

При подачі полити млинці соусом.

Читайте також:

Смачні тонкі млинці на кефірі з дірочками: покроковий рецепт

Млинці "Креп Сюзетт": французька класика на вашому столі

Млинці на пиві: рецепт дуже смачної страви