Щоб торт був ніжнішим і м'якшим, після приготування його необхідно кілька годин потримати в холодильнику.
Якщо ви любите солодке, але не вистачає часу на готування, рекомендуємо рецепт дуже швидкого і простого десерту. Вам не доведеться возитися з тістом і вмикати духовку. Досить мати під рукою крекери, банани, трохи цукру та шоколаду. Як приготувати банановий торт із печива, розповіли в телеграм-каналі "Консервація і кулінарія".
Банановий торт із печива
Інгредієнти:
- несолоний крекер — 1 кг;
- банани — 4 шт;
- сметана — 1 літр;
- цукор — 0,5 кг;
- шоколад — 100 г.
За бажання порцію можна зменшити вдвічі. Тоді й кількість інгредієнтів діліть на два.
Спосіб приготування:
Сметану збити з цукром вінчиком або міксером до пишної маси.
Банани почистити і нарізати тонкими кружечками.
На блюдо викласти шар крекерів, зверху промазати їх сметанним кремом і на кожен крекер укласти кружечок банана. Потім повторювати шари в тому ж порядку. Останній шар має бути з крекерів, покритих сметаною.
Прикрасивши торт тертим шоколадом і подрібненим крекером, залишити його на кілька годин у холодильнику.
Читайте також:
Справжній кондитерський шедевр: рецепт смачного торта "Трюфель"
Торт із карамеллю та шоколадом: рецепт смачної випічки
Млинцевий торт із ягідним джемом: готуємо дуже красивий і смачний десерт