Розділи
Матеріали

Картопляний салат із червоною цибулею та петрушкою: рецепт пісної страви

Оксана Ханас

Оскільки кількість інгредієнтів передбачена на велику порцію салату, то можна зменшити їхню кількість, виходячи з необхідної кількості.

Салати, як правило, є дуже смачним і доречним доповненням до будь-якої трапези, роблячи меню різноманітнішим. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом картопляного салату із червоною цибулею та петрушкою. Як його приготувати, розповіли в блозі "Консервація і кулінарія".

Картопляний салат із червоною цибулею та петрушкою

Інгредієнти:

  • картопля очищена — 1,8 кг;
  • яйця — 7 шт;
  • червона цибуля — 150 г;
  • петрушка — 20 г;
  • сметана — 225 г;
  • майонез — 1 склянка;
  • сіль зі спеціями — 4 ч. л;.
  • мелений перець із лимонною цедрою — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

Картоплю зварити, остудити, очистити і дрібно порізати. Яйця відварити круто, остудити і теж нарізати.

Червону цибулю порізати півкільцями, зелень порубати.

Усі інгредієнти змішати в салатнику, додати майонез, змішаний зі сметаною, додати спеції і перемішати, після чого відправити в холодильник.

Оскільки кількість інгредієнтів призначена для великої кількості салату, можна пропорційно зменшити їх.

Страва виходить дуже смачною та ароматною.

Читайте також:

Салат зі шпротами та горошком: ситно, смачно, оригінально

Салат із крабових паличок: рецепт смачної святкової страви

Пісний "Олів'є": рецепт улюбленого салату з новим смаком