Лініві голубці готувати просто та швидко. Такі голубці виходять ніжними та з великою кількістю соусу.
Ліниві голубці у духовці легко приготувати. І виходить дуже швидко, набагато швидше ніж готувати звичайні голубці за традиційним рецептом. Для лінивих голубців вам знадобляться найпростіші інгредієнти і мінімум часу. Рецептом поділились на сайті Gazdynja.
Лініві голубці в духовці
Інгредієнти:
- 350 г капусти;
- 700 г фаршу;
- 100 г цибулі;
- 100 г рису;
- два курячі яйця;
- 2 ч. л. солі;
- перець до свого смаку;
- 300 г сметани 15%;
- 2 ст. л. томатної пасти;
- 1/3 ч. л. солі у соус.
Беремо білокачанну капусту, нарізаємо її дрібно, кладемо у сито і поливаємо окропом, щоб пом'якшити.
Фарш, кладемо у миску. Фарш краще взяти змішаний: зі свинини та яловичини. Додайте подрібнену цибулю, і подрібнену капусту.
Додаємо 100 грамів відвареного рису, два курячі яйця, солимо і додамо перець. Все ретельно перемішуємо. Жароміцну ємність змащуємо олією і починаю формувати ліниві голубці у формі котлет.
В сметану додаємо дві столові ложки томатної пасти. Все перемішуємо, солимо і поливаємо голубці. Ставимо форму із голубцями в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо 40 хвилин.
Найсмачніші ліниві голубці готові. Подавайте до столу.
Читайте також:
Як приготувати буженину: найпростіший рецепт смачного м'яса
Курячі відбивні під грибною шубою: ситно і соковито
Картопляні зрази у духовці: покроковий рецепт смачної страви