Курячі відбивні під грибною шубою: ситно і соковито

Фото: t.me/konservacia_kulinaria/2201

Завдяки грибам смак відбивних стає більш насиченим.

Курячі відбивні під грибною шубою — чудовий спосіб зробити улюблену страву ще смачнішою. Її можна подавати з гарніром, а можна — як окреме частування. Рецептом поділилисяв блозі "Консервація і кулінарія".

Курячі відбивні під грибною шубою

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 600 г;
  • печериці — 400 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • яйця — 2 шт;
  • сир твердий — 100 г;
  • панірувальні сухарі — 50 г;
  • сметана;
  • сіль і перець.

Спосіб приготування:

Гриби подрібнити й обсмажити. Цибулю порізати кубиками і додати до грибів, обсмажити до готовності, посолити. Додати в сковорідку сметану і прибрати з вогню.

Курячі грудки нарізати на плоскі відбивні розміром із долоню. М'ясо відбити, посолити та поперчити.

Яйця розбити в миску. Збовтати до однорідності, потім кожен шматочок м'яса занурити в яйце. Обваляти відбивні в панірувальних сухарях і обсмажити на олії до рум'яної скоринки.

Коли відбивні будуть готові, викласти у форму для запікання. На кожну відбивну покласти трохи грибної начинки.

Посипати відбивні сиром і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Читайте також:

Шніцелі зі свинини по-старочеському: рецепт смачної м'ясної страви

Без грама м'яса і просто за копійки: пісні відбивні з квашеної капусти

Курячі відбивні в пряному сирному паніруванні: як приготувати смачну страву