Розділи
Матеріали

Теплий салат із яловичиною та вишнями: рецепт страви з незвичайним смаком

Оксана Ханас
Фото: t.me/c/1430382374/3267

Такий салат стане справжньою родзинкою святкового столу завдяки своєму смаку й оформленню.

Теплі салати — страви, які не менш популярні, ніж класичні листкові салати. Якщо ви ще не визначилися з ідеальним рецептом, спробуйте приготувати теплий салат із яловичиною та вишнею. Поєднання цих інгредієнтів дає неймовірний смак. Як його приготувати, розповіли в блозі "Салати й закуски".

Теплий салат із яловичиною та вишнею

Інгредієнти:

  • мікс салатів — 200 г;
  • яловича вирізка — 150 г;
  • вишні заморожені — 100 г;
  • соєвий соус — 2 ст. л.;
  • оливкова олія для смаження;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • бальзамічний оцет — 1 ч. л.;
  • сухий перець чилі — 1-2 дрібки;
  • сіль до смаку.

Спосіб приготування:

Спочатку необхідно приготувати соус. Для цього в невеликій каструльці змішати соєвий соус, бальзамічний оцет, заморожену вишню та цукор. Проварити соус, поки він трохи не загусне.

Яловичу вирізку порізати тонкими слайсами й обсмажити на сковороді з оливковою олією, додавши трохи солі та пластівці перцю чилі до смаку.

У салатник викласти листя салату, зверху — м'ясо, заправити все вишневим соусом.

Страва виходить дуже апетитною та ароматною.

Читайте також:

Теплий салат із куркою, грибами та болгарським перцем: швидкий рецепт поживної страви

Теплий салат із сочевиці з овочами: рецепт корисної та бюджетної страви

Картопляний салат зі сметаною: рецепт поживної страви