Рецептів салатів із вареними яйцями — безліч. І всі вони підходять для того, щоб використовувати крашанки.
Хрусткий салат з овочами та вареними круто яйцями — це чудовий спосіб приготувати смачну страву з крашанок, яких після Великодня залишається дуже багато. Адже всі експериментують із забарвленням. Цей салат виходить легким, свіжим і хрустким. Фокус розповість, як його приготувати.
Хрусткий салат із яйцями
Інгредієнти:
- зварені круто яйця — 6 шт;
- черешки селери;
- половина середнього качана фенхеля;
- три огірки;
- кріп, майонез, або несолодкий йогурт, оливкова олія, сіль.
Яйця очистіть і крупно наріжте. Селеру наріжте дуже тонкими часточками. Огірки та фенхель наріжте маленькими кубиками. Кріп подрібніть.
Змішайте всі підготовлені інгредієнти, заправте за смаком оливковою олією, змішаною з майонезом, сіллю і перцем. Перед подачею дайте салату трохи постояти в холодильнику.
Такий салат можна заправити сметаною, або несолодким йогуртом, тоді виключіть оливкову олію. Можна прибрати селеру і фенхель і тоді додати, наприклад, редиску і зелену цибулю. Але головним інгредієнтом залишаються варені яйця, тож їх виключати не варто.
Читайте також:
Страви на Великодній стіл: рецепт смачних фаршированих яєць із грибами
Просто і дуже смачно: рецепт весняного салату з редиски
На святковий стіл: рецепт класичного салату з печінки тріски