Хрусткий салат із яйцями: рецепт смачної страви

салат з яйцями, яєчний салат, салат з яйцями та овочами
Фото: Домашня консервація | Хрусткий салат із яйцями

Рецептів салатів із вареними яйцями — безліч. І всі вони підходять для того, щоб використовувати крашанки.

Related video

Хрусткий салат з овочами та вареними круто яйцями — це чудовий спосіб приготувати смачну страву з крашанок, яких після Великодня залишається дуже багато. Адже всі експериментують із забарвленням. Цей салат виходить легким, свіжим і хрустким. Фокус розповість, як його приготувати.

Хрусткий салат із яйцями

Інгредієнти:

  • зварені круто яйця — 6 шт;
  • черешки селери;
  • половина середнього качана фенхеля;
  • три огірки;
  • кріп, майонез, або несолодкий йогурт, оливкова олія, сіль.

Яйця очистіть і крупно наріжте. Селеру наріжте дуже тонкими часточками. Огірки та фенхель наріжте маленькими кубиками. Кріп подрібніть.

Змішайте всі підготовлені інгредієнти, заправте за смаком оливковою олією, змішаною з майонезом, сіллю і перцем. Перед подачею дайте салату трохи постояти в холодильнику.

Такий салат можна заправити сметаною, або несолодким йогуртом, тоді виключіть оливкову олію. Можна прибрати селеру і фенхель і тоді додати, наприклад, редиску і зелену цибулю. Але головним інгредієнтом залишаються варені яйця, тож їх виключати не варто.

Читайте також:

Страви на Великодній стіл: рецепт смачних фаршированих яєць із грибами

Просто і дуже смачно: рецепт весняного салату з редиски

На святковий стіл: рецепт класичного салату з печінки тріски