Це тісто можна використовувати для випікання печива. А ще воно ідеально підходить як основа для тортів.
Цей рецепт пісочного тіста — це базовий рецепт для приготування численних тартів, тортів і печива. Рецепт пісочного тіста — один із найбільш використовуваних у кондитерській справі. Він швидкий і простий. Рецептом пісочного тіста поділилися на сайті Cucchiaio.
Пісочне тісто
Інгредієнти:
- 200 г борошна;
- 80 г вершкового масла;
- 110 г цукру;
- 1 яйце;
- 1 яєчний жовток.
Пісочне тісто ідеально підходить для багатьох солодких і солоних страв, від печива до пирогів і штруделів.
Щоб приготувати чудове пісочне тісто, дайте маслу розм'якшитись за кімнатної температури, щоб його було легше змішувати з іншими інгредієнтами. Змішайте борошно та цукор і зробіть заглиблення.
У центр помістіть нарізане шматочками вершкове масло, ціле яйце і жовток, а також дрібку солі.
Швидко перемішайте інгредієнти руками, поки не отримаєте однорідну суміш. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште в холодильнику мінімум на годину. Дістаньте тісто, зніміть плівку, розкачайте качалкою до кількох міліметрів і помістіть у змащену маслом форму для торта.
Готуйте в розігрітій до 180° духовці близько двадцяти хвилин, щоб вийшла чудова "оболонка", яку можна наповнити заварним кремом, фруктами та іншими інгредієнтами за вашим вибором.
Читайте також:
Ніжне і смачне: найпростіший рецепт пісочного печива
Класичний десерт з оригінальним доповненням: рецепт "Наполеона" з малиною
Бісквітний торт із полуницею та заварним кремом: рецепт кулінарного шедевра від одесита