Десерт можна готувати в порційних склянках або у звичайній квадратній формі.
Поєднання сиру та желе в десертах зустрічається дуже часто. Це не тільки смачні, а й дуже красиві ласощі, які милують око. Відома кулінарна блогерка Юлія Симончук поділилася рецептом неймовірно смачного й ефектного сирно-желейного десерту, який нікого не залишить байдужим. Такі ласощі стануть окрасою будь-якого столу. Ще один плюс цієї страви — її доступність.
Сирно-желейний десерт усього з двох інгредієнтів
Інгредієнти:
- желе — 3 штуки різного кольору;
- кисломолочний сир — 500 г;
- вода — 750 мл.
Спосіб приготування:
Желе розвести в гарячій воді. Кожен пакетик розводити в 250 мл гарячої води в окремому посуді. Розмішати до розчинення і дати охолонути.
У кожне остигле желе додати в рівних частинах сир. Перебити блендером до однорідності.
Заливати десерт у форми потрібно по черзі. Після заливання кожного шару відправити форму в холодильник, щоб желе охололо, і тільки після того приступати до збивання і заливання наступного шару.
Форми з готовим десертом відправити в холодильник до повного застигання, після чого його можна подавати на стіл.
Читайте також:
Мафіни-чизкейки: рецепт компактного та смачного десерту
Печінковий паштет із яблучним желе: красивий і простий рецепт
Найпростіший шоколадний десерт із ряжанки: легкий рецепт для профі та кулінарів-початківців